2015. április 26., vasárnap

Pop in V4 új generációs bambusz narancs 4 db - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

4 db új generációs, kívül szürke-narancs, belül szürke Pop in V4 mosható pelenka kipatentolható bambusz belsőkkel.
Keveset használt, jó állapotban. Patentok, tépőzárak erősek, a betétek minimálisan foltosak. Mivel ezek gyárilag szürkék, a foltok tényleg alig látszódnak, fényképen nem is igen sikerült visszaadni. Az látszik a betéteken, hogy többször kimostuk őket. A külsők hibátlanok.
Állatszőr- és füstmentes otthonból.
Enzimmentes mosószerrel mosva.
A bambusz előnye a többi nedvszívó anyaggal szemben, hogy organikus, antiszeptikus és óriási a nedvszívó képessége.
A Pop in pelenkarendszer előnye a többi típussal szemben, hogy néhány pattintással rögzíthető egybepelenka, könnyű feladni és nem csúszik el a használat közben, mosáshoz viszont néhány másik pattintással szétpatentolható, így hatékonyabban tisztítható, a belső rész akár magasabb hőfokon is, és nagyon gyorsan megszárad.
A V4 előnye a V3-mal szemben a feltűnő divatos színein kívül, hogy a külső belsejébe is került egy kis nedvességfogó betét, illetve a belsőre patentolható kisebb piskóta egy kis fülön kapcsolódik, ezért tetszés szerint kerülhet fölülre vagy a nagyobb betét alá is. Kevesebb patentolás: öt helyett négy patent rögzíti a nagyobb betétet, és kettő helyett egy a kisebbet, így még gyorsabb a pelenkázás. Mi azonban legjobban mégis a vagány színei miatt szerettük nagyon a V4-et.


Jelenlegi ára: 9 900 Ft

Az aukció vége: 2015-05-15 19:08
. Pop in V4 új generációs bambusz narancs 4 db - Jelenlegi ára: 9 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése