2014. december 28., vasárnap

GOLD HAND TENS TÍPUSÚ AKKUPUNKTÚRA MASSZÁZS - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Típus: ARANYKÉZ alacsony frekvenciás terápiás berendezés XFT-502
Feszültség: DC 3V (illetve 2 db AAA elem)
Rezgési frekvencia: 2-100 Hz
Áramfogyasztás: kb. 25 mA
Méret: 60 mm x 100 mm x 15 mm (szélesség, hosszúság, magasság)
Kiegészítők: - Egészséges párna: 2 db/készlet azaz 4 db tapadós tappancs
- 2 db ragasztócímke 
- Szárazelem
(2db  szárazelem, sajna  ez valószínűleg már lemerült )
- Elektródavezeték (2db)
- Gyapjúval pontozott keret (1 db)
- Útmutató
- Kizárólag az ARANYKÉZ alacsony frekvenciás terápiás berendezéshez, elektródavezeték
A kozmoszban különleges áramlás megy végbe. Ez egyformán igaz egyfajta biomasszára is, amelyen keresztülhalad valamiféle ismeretlen parányi áramlat, egy bioáram. Egy bioáram szokásos áramlása biztosítja a szervezetben lévő organizmusok kívánatos működését. Ugyanúgy igaz az is, hogy a rendellenes bioáram a szervezetben lévő rendellenességre utal.
ALACSONY FREKVENCIÁS TERÁPIÁS BERENDEZÉS ÉS ANNAK MŰKÖDÉSI MÓDJA
Elektróda
Az alacsony frekvenciás áramhoz a bemenő vezetékvég pozitív, a kimenő pedig negatív. A pozitív vég felizgathatja az idegrendszert és aktiválja a paralízis ideget és izmot, miközben a negatív vég gátolhatja az idegrendszert, gyenge reagálási, nyugtató hatást válthat ki.
Az ARANYKÉZ alacsony frekvenciájú terápiás berendezés a pozitív és negatív töltés közötti automatikus kapcsolóval van felszerelve, amely a pulzus áramlását, és az egyetlen gyógymód elkerülését eredményezi.
Alacsony frekvenciás ingerlés
Az alacsony frekvenciás áram a test számára elektromos ingerlést okoz a bementenél. A frekvencia, Herz-ben kifejezve, az elektromos ingerlés egy percnyi időintervallum alatt kifejtett tevékenysége. A fokozatosan növekvő frekvencia a „ kopogás érzését” „ rezgésre” változtatja.
Az ARANYKÉZ 2 és 100 Hz közötti ingerlő frekvenciát produkál, amely elegendő egy fájó izom ellazításához.
Hogyan működik?
Az izom összehúzódása és elernyedése higany-effektust idéz elő. A vér nagy mennyiségben kerül be egy elernyedt izomba, és távozik az összehúzódott izomból, az anyagcsere-folyamatból származó anyagot hordozva. Ha ez körforgásban működik, akkor sima vérkeringés történik.
Az ARANYKÉZ alacsony frekvenciás terápiás berendezés hatékonyabb módon gyorsítja fel az izomnak ezt a higany-effektusát, ami miatt ez a készülék az ideális megoldás krónikus fájdalmak, heveny fájdalmak, és az érzéstelenség gyógyítására, kiválóan alkalmas továbbá azoknak az anyagoknak a kiválasztására, amelyek a fájdalmat meg tudják gátolni, valamint felgyorsítja a vérkeringést, és a fájdalomérzet továbbítódását így azonnal megszünteti.
HOL HASZNÁLHATÓ A GOLD HAND?
Az ARANYKÉZ (XFT-502) a legjelentősebb tudományos vívmány, amely az XFT- 18, XFT-19 és az XFT-20 megjelenését követi. A termék híres a kínai hagyományos gyógyításban uralkodó alapelv sikeres alkalmazásáról. A termék, a „ kopogás”, „ rezgés”, és „ masszázs” funkciói révén lefelé haladó csatornát és mellékereket szabadít fel, és kisimítja az energiaáramlást és vérkeringést, erőt ad a testnek és meghosszabbítja az életet.
Mire képes a „ kopogás”?
A kopogás/enyhe ütés ellazítja vagy meg is szüntetheti az izomfájdalmat, izomfeszültséget, az éles fájdalmat, illetve a kimerültséget, javítja és helyreállítja a vérkeringést, amely olyan testrészeknél jelenik meg, mint a nyak, hát, derék és az Ízület. A berendezés egy speciálisan megtervezett programmal rendelkezik, hogy a különböző üzemmódok hullámait egyesítse, amely olyan érzést ad, mintha kézzel enyhén megütnének. Egy enyhe ütés javíthatja a vérkeringést, a lefelé haladó csatorna mellékereket kisimítja, és ellazulást okoz.
Mire képes a „ rezgés”?
Eme funkció különböző betegségi állapotok kezelésére szolgál. A rezgés hatásos gyógyír a krónikus fájdalomra, magas vérnyomásra, az ágyéktáji izomhúzódásra, hastájéki fájdalomra, rossz közérzetre, teljes testi kimerültségre, ideggyengeségre, idegfájdalomra.
Úgy működik, hogy a pulzusáramot nagymértékben koncentrált energiával egy akupunktúrás ponton alkalmazzuk a test felszínén. A pulzusáramot közvetlen ingerlésként használjuk a szimpatikus idegrendszer gátlására, a vérerek tágítására, a vérkeringés kisimítására, a belső szervek által végrehajtott feljavított fagocitózishoz, és végül gyulladáscsökkentő és lelohasztó célra. Ugyanakkor a nagy energiájú pulzusárama testnedveken keresztül áthalad a testen, ami a vérsavóban egy morfiumhoz hasonló anyag mennyiségének növekedését okozza, így csökkentve a fájdalmakat. Eközben a nagy energiájú pulzusáram közvetlenül ingerli az idegizomnak, amely összehúzódó izmot, és tornaszerű hatást idéz elő, amelyek miatt eme eszköz ideális a kimerültség enyhítéséhez, a károsodott ideg és a lebénulás megszüntetéséhez.
Mire képes a „ masszázs”?
A „ masszázs” -t a testsúly csökkentésére, karcsú testalkat kialakítására, és az egészség javítására tervezték. A „ masszázs” az izmok számára kívánatos modulációt idéz elő, mély ingert vált ki a felesleges zsírban. A berendezés a testkontrollt követi, pulzusáramot alkalmaz az izomfunkció megváltoztatására javítva ezzel a testalkatot, hogy az önbizalmunk helyreálljon.
Mire képes a „ automatikus”?
Eme ügyfélre szabott funkciót főleg arra tervezték, hogy kombinálja a pulzushullámot és a különböző profilok hullámait. Ez a funkció egyesíti a „ kopogás”, a „ rezgés”, és a „ masszázs” funkciókat. Az automata váltás e 3 funkció között olyan készülékkel lehetséges, amelyben van Automata beállítás. Ez az opció főleg olyan pácienseket céloz meg, akiknek nincs idejük, és igénylik a 3 opció kombinációját. Az ARANYKÉZ egy új generációs egészségügyi termék, amelynek alapja a fizika, a bionika, a hagyományos kínai orvoslás, és a klinikai kutatások. A gép magában foglalja elődeinek a legjobb tíz analóg funkcióját. Ami mindenképpen említésre méltó, az a berendezésnek a magas vérnyomásra gyakorolt hatása.
ÉS AZ ÖSSZES ÁRUMAI IDE KATTINTVA MEGNÉZHETI
                                                                      
Az eladó további termékei



Jelenlegi ára: 2 200 Ft

Az aukció vége: 2015-01-18 01:24
. GOLD HAND TENS TÍPUSÚ AKKUPUNKTÚRA MASSZÁZS - Jelenlegi ára: 2 200 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése