2014. november 24., hétfő

Minőségi falmatrica Golden Gate 124 X 70 cm - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

124 X 70 cm Golden Gate híd falmatrica.
A kép melett található színskálából választhatsz színt 46 féle variációból. A matrica felhelezése egyszerű, egy hordozóréteggel kerül a felületre, melyet átsimítás után lehúzol és a dekoráció a falon marad. Teheted falra, tapétára (fűrészporosra is), üvegre, csempére, bútorlapra, hűtőszekrényre stb. Méretüktől függően egy vagy több darabból tehetőek fel, ez esetben tökéletesen illeszkednek egymáshoz és a felragasztást nem bonyolítja.
Saját készítésű, így a méreten, figurán tetszésed szerint tudok alakítani. Amennyiben saját elképzelésed van, jelezd, az is kivitelezhető (bármilyen minta, logó, felirat, kedvenc mesefigura stb), természetesen a technológia határain belül.
Kitűnő minőségű fóliából készül, mely néhány mikron vastag, így szinte beleolvad a felületbe. Tapadása erős, üveg, csempe, bútorlap felületekről tökéletesen leszedhető, falról és tapétáról festéskor ajánlott eltávolítani.  
A szín kiválasztásakor ügyelj a harmóniára, nagyon dekoratív a kontrasztos színvilág (pl fehér falon fekete, sötétbarna), de nagyon kellemes hangulatot teremt ha csak pár árnyalattal világosabb vagy sötétebb matricát választasz.  
Ajánlva, elsőbbséggel postázom rendelésed.  
Folyamatosan töltöm fel matricáim, köszönöm érdeklődésed, kérdéseiddel kapcsolatban állok rendelkezésedre.
Rendelés előtt mérd le a martica helyét!
Falra fel! : )


Jelenlegi ára: 6 900 Ft

Az aukció vége: 2014-12-14 21:34
. Minőségi falmatrica Golden Gate 124 X 70 cm - Jelenlegi ára: 6 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése