2014. október 25., szombat

Google chromecast NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

Új, csak a kipróbáláshoz kibontott csomagolás, európai táppal, minden gyárilag hozzá adott cuccal, karcmentes, használati nyomoktól mentes, saját dobozában.
Villámár esetén ingyen posta !
A Google Chromecast bármilyen, HDMI bemenettel rendelkező tévékészüléket (projektort, monitort, stb. ) képes internettel bármilyen úton-módon kapcsolatba hozható tartalmak fogyasztására alkalmas megoldássá alakítani. Ráadásul márkától, típustól, kortól függetlenül, tehát akár a legegyszerűbb HDMI-s kijelzővel is kompatibilis, nem kell hozzá más, mint internetkapcsolat, Wi-Fi router (hotspot) és egy okostelefon, tablet vagy számítógép – gyakorlatilag bármi szóba jöhet, ami Androidot, iOS-t vagy Chrome OS-t használ és a Chromecasttal közös Wi-Fi hálózatra csatlakozik, továbbá egyes funkciók webes felületről is működnek majd, így ezekből a Windows-os Chrome böngészőt használó eszközök sem maradnak ki. A Google+ fotók és internetes stream-ek (Youtube), egyéb adatfolyamok (például Netflix, Pandora, Play Music, Play Movies) egyetlen kattintással nézhetőek, hallgathatóak. Mindez egyszerűen, az adott alkalmazásban vagy weboldalon a Chromecast gombot megnyomva a tartalmak azonnal átkerülnek a kijelzőre a támogatott legnagyobb felbontásban.
Licitet nem törlök, utánvéttel nem küldök, csere nem érdekel, ilyen kérdésekre nem is válaszolok. Leütés után 1 napon belül küldöm a számlaszámomat, pénz berérkezése után maximum másnap szakszerűen becsomagolva feladom. Viszont ha nem jön a pénz, 7 banki napot várok a termék árának számlámra érkezésére, utána automatikusan negatív értékeléssel újraindítom. Nem telefonálgatok, nem emailezgetek, nem hajkurászok senkit, csak akkor licitálj kérlek, ha van rá pénzed. Amennyiben a leírásban máshogy nem szerepel, akkor az aukció tárgyát a kép(ek)en látható termék(ek) képezi(k) az esetlegesen ugyancsak a kép(ek)en látható kiegészítôkkel. Sem több, sem kevesebb.
A normális, korrekt vásárlóktól elnézést kérek, hogy mindezeket le kellett írnom, de a sok rossz tapasztalatom miatt van rá szükség.
Köszönöm, hogy ezt is elolvastad !


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2014-11-01 12:42
. Google chromecast NMÁ - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése